NSS Szelektív Program 2016

Az utóbbi évtizedekben a mindannyiunkat körülvevő természeti és társadalmi környezet olyan változásokon ment keresztül, amelyek életre hívták a környezetvédelem mára már központi szerepet játszó ügyét a szelektív hulladékgyűjtést!

 

A New Solution Service Kft kiemelt jelentőséget tulajdonít közös környezetünk

tisztántartásának, rendezetté, egészségesebbé tételének és mindezen értékek megőrzésének.

 

A fenntartható fejlődés felé vezető egyik fontos lépés a hulladékok szelektíven történő gyűjtése. Az így gyűjtött hulladék ugyanis megfelelő kezelést követően alapanyagában újra felhasználható, ezzel is csökkentve a környezet terhelését.

 

Folyamatos fejfájás? Rossz munkahelyi közérzet? Álmosság? Panaszkodtak már erre munkatársaik? Hát persze....

 

„Egy általános napi takarítás alkalmával, amit a mai takarítócégek képesek elvégezni több mint 1,6 dl vegyszer kerül felhasználásra 100 négyzetméterenként! Ez a szám brutális mennyiség és ez mind MÉRGEZŐ VEGYSZER!”

 

Cserélje le Ön is ezeket környezetbarát szerekre melyekről részletes információkat tudhat meg munkatársainktól! 

 

Gyakorlati alkalmazás

 

Az NSS Kft partnereinek köszönhetően, egy folyamatos és rugalmas koncepció alapján szervezi ki a szelektív gyűjtést! Meglévő és új Partnereink által üzemeltetett irodaházak, létesítmények közvetlen közelében, kültéri és beltéri szelektív gyűjtő konténerek elhelyezését szervezzük. A beltéri hulladékgyűjtőkben az Önök munkatársai már azonnal szelektálják a keletkezett hulladékot!

 

Mivel teljes mértékben környezettudatosan működő cég vagyunk így saját munkatársaink is folyamatos továbbképzést kapnak a környezettudatos takarítás és hulladékgyűjtés témakörben!

 

Azon partnereinknél ahol a takarítást is cégünk végzi, munkatársaink kiemelt figyelmet fordítanak a szelektív gyűjtőedények ürítésére és tisztántartására!

 

Természetesen takarítási szolgáltatásainkat is maximálisan a minimálisra csökkentett környezetterhelés mellett végezzük, 80%-ban környezetbarát és 100%-ban lebomló tisztító szerekkel kifejezetten barátságos árakon. 

 

 

Amennyiben Önnek is fontos környezetük és saját munkatársai egészségének védelme, keressen Minket bizalommal! Munkatársaink INGYENES tanácsadással több éves tapasztalattal állnak rendelkezésére!

Szolgáltatásainkat igénybe véve hozzájárulhat egy élhetőbb egészségesebb környezethez!