Pár szó rólunk...

Gyorsan, Tisztán, Precízen...

 

A New Solution Service 100% ban magyar tulajdonban levő cég.

Több. mint  19  éve vagyunk a piacon.

Partnereink folyamatos és maximális elégedettsége segített hozzá minket ahoz, hogy mindmáig versenyben maradhassunk a takarítási piacon.

 

Fő  tevékenységink :

 • Irodák, napi és nagytakarítása

 • Nappali ügyeletes takarítás

 • Lakások napi heti és nagytakarítása

 • Garázstakarítás

 • Fertőtlenítő takarítás

 • Kertgondozás

 • Bejárónői szolgáltatások

 • Szőnyeg és kárpittisztítás

 • Síkosságmentesítés

 • Élőerős objektum őrzés

 • Rendezvényszervezés                                          

 

Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetkímélő szerekkel történő takarításra is mivel számunkra fontos környezetünk védelme is!

 

Munkatársaink által végzett munkát egyenletes minőségben, naprakészen végezzük, a Megrendelőink igényeit mindig maximálisan figyelembe véve.

2001. óta végezzük szolgáltatásainkat, irodai hátérrel, professzionális szinten.

Irodák, iskolák, termelő-, szolgáltató- és élelmiszerüzemek, éttermek, higiéniai előírások betartásával végzünk komplett napi- és nagytakarítást.

 

A nagyobb létszámú takarító csoportok irányítását, felügyeletét csoport vagy területvezetők látják el. Takarítóink pontos,részletes munkaleírás alapján végzik feladatukat. A feladatok elvégzésére meghatározott idő áll rendelkezésre, illetve felületenként meghatározott eszközökkel,szerekkel végzik a feladatokat. A kezdeti betanulási időszakot követően ellenőrizzük a takarítást, a szabályok betartását.  

Takarító munkatársainkat rendszeresen és alkalmanként , előre nem egyeztetett időpontban ellenőrizzük. A feltárt hibákat a legrövidebb időn belül elhárítjuk. és amennyiben szükséges változtatunk a munkamenetén ,takarítószereken, eszközökön.
Célunk az, hogy a cégünkkel együttműködő takarítók, bejárónők közül mindenki szakképzett, illetve megfelelő hozzáállású legyen.

A legfontosabb ismérve a cégünknek a megbízhatóság, ami nemcsak a pontosságra, precizitásra, szakértelemre vonatkozik. Titoktartási szerződéssel biztosítjuk együttműködő partnereink, kollégáink megbízhatóságát. 

Munkatársainkat következetesen, szigorú követelményeink szerint, egészségügyi és erkölcsi vizsgálatok mellett választjuk ki. 

 

Kérjen ingyenes ajánlatot még ma!

Minden jog fenntartva © 2020 New Solution Service Kft

  New Solution Service Kft 1097 Budapest, Gubacsi út 30/B.   www.nsskft.hu  Adószám: 25400067-2-43  Cégjegyzékszám: 01-09-272966                                                                                                                                                                                                                                       

Unicredit Bank 10918001-00000083-88480005