IRODATAKARÍTÁS

Az irodatakarítás egy nagyon sokrétű, érdekes és felelősségteljes feladat. Mindig a megrendelőink igényeit kielégítve kell végeznünk a takarítást mivel az általunk biztosított minőségi szolgáltatás fogja fémjelezni cége irodájának megjelenését az ügyfelek és a munkavállalók előtt! Egy irodában ahol emberek dolgoznak, ügyfelek jönnek mennek és a vezetők is az egész napjukat töltik, nem elég egy átlagos takarítást végezni! Kifejezetten figyelni kell a terheltségre és a higiéniai körülményekre. Az irodatakarítási szolgáltatásunk tökéletessége a munkavállalók precíz kiválasztásával a folyamatos képzésekkel és a rendszeres ellenőrzéssel érhető el csak maximálisan!

Ez egy rendkívül összetett folyamat melynek terheit Mi levesszük a válláról és csak hátra kell dőlnie székében és élvezni a minőségi tisztaságot!

Kifejezetten figyelünk a környezetbarát termékek felhasználására, mivel egy irodában az is fontos lehet egy-egy munkavállaló vagy épp a vezetők szempontjából a környezet és az egyén egészségének terhelése mekkora mértékű!

Próbálja ki Ön is csapatunkat és válasza a minőségi takarítást, megfizethető áron!

Üdvözlettel:

Bíró Mihályné tulajdonos

New Solution Service Kft

06302829329

  • Google+ Social Icon
  • Facebook App Icon

Minden jog fenntartva © 2020 New Solution Service Kft

  New Solution Service Kft 1097 Budapest, Gubacsi út 30/B.   www.nsskft.hu  Adószám: 25400067-2-43  Cégjegyzékszám: 01-09-272966                                                                                                                                                                                                                                       

Unicredit Bank 10918001-00000083-88480005