top of page
Woman Rolling Carpet

SZŐNYEG ÉS KÁRPITTISZTÍTÁS 

Facilities

SZŐNYEG ÉS KÁRPITTISZTÍTÁS

A szőnyegek és kárpitok tisztítása sokkal fontosabb feladat mint azt sokan gondolják. Irodákban, lakásokaban is szeretik "elfelejteni" ezt a lépést a maximális tisztaság érdekében!

Fontos tudni, hogy a kárpitok, szőnyegek szálai a legtökéletesebb otthont nyújtják az atkáknak, és még millió, az emberi szem számára láthatatlan élősködőknek, állatkáknak.

Hatékonyan csak úgy tudunk tenni ellenük ha rendszeresen tisztítjuk, takarítjuk a szőnyegeinket és bútorainkat az irodatakarítás és a lakástakarítás folyamán.

 

Sokan nem tudják de igazából nem a háziatkára és társaira vagyunk allergiásak hanem ezen élőlények ürülékére... IGEN az ürülékükre, melyet belélegzünk és ez váltja ki az allergiás reakcióinkat.

 

FONTOS, hogy megfelelő teljesítményű gépekkel és megfelelő szerekkel végezzük a szőnyeg és kárpittisztítást mind az irodai nagytakarítás mind lakásunk nagytakarításakor!

Ne habozzon, kérjen ajánlatot kollegáinktól és MI megoldjuk a szakszerű és professzionális szőnyeg és kárpittisztítást irodájában vagy lakásában!

Rolled Up Rugs
bottom of page